Tadaaa! De Kam Snaps :-)

Jawel, daar zijn ze eindelijk: de Kam Snaps! (ze waren er al een tijdje, ik had alleen nog geen moment kind-met-tijd-om-te-poseren + jas + daglicht kunnen vangen). Door een suggestie van Sanna leerde ik ze kennen: plastic drukknopen in alle mogelijke kleuren, zelf in kleding te `snappen’, en het allerbelangrijkste: ze zien er aan beide kanten hetzelfde (glad-gekleurd) uit. Ideaal dus voor een omdraai-jasje! Het is zelfs mogelijk ze aan elke kant een andere kleur te geven, maar voor Anna’s jas vond ik voor beide kanten rood het mooist. En één roze. Omdat het kan :-)

Ondertussen draagt Anna de jas al een paar weken naar school. Hij is heel handig: `Nu kan niemand mijn signalement maken! Want dan draai ik gewoon mijn jas om!’ (Anna heeft net alle delen `Superdetective Blomkwist’ gelezen, dus weet hoe belangrijk een goed signalement is!). Vet-handig…

Een nadeel heeft de jas wel: hij heeft geen ophanglusje. Ik kon gewoon geen mooie oplossing voor een ophanglusje voor een omdraai-jas bedenken! Gelukkig wordt de jas op school toch in een luizenzak gepropt, niks geen lusje nodig dus.

Voilà de fotoreportage: jas-op-model-met-snaps!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tadaaa! De Kam Snaps :-)

 1. Marjolein says:

  Mooi mooi mooi hoor.

  moeilijk hoor, om de ‘mooiste kant’ uit te zoeken

 2. marianne says:

  MEER DAN KUNSTIG! En komend weekend live… mail je nog voor tijd!

 3. Helena says:

  Kwam dit toevallig tegen, wat een kunstwerk!

 4. Anne says:

  Heel erg leuk!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *