Groen is gras, groen is gras, onder mijne voeten… cirkelrokje!

Een groene zomerset voor Lot (niet geheel toevallig, zij is hier in huis de enige die met die kleur weg komt…)! Met een heus Vlaams cirkelrokje volgens Mme ZsaZsa, en een Antonia-shirtje met korte pofmouwtjes.

Eigenlijk zou Bambi op het shirtje komen, maar er ging iets Vreselijk Mis bij het opstrijken… Als in: de applicatie zat op het bakpapiertje, en niet op het shirt. Zo zonde! Geen idee wat er mis ging, bij het polkadotpaardje lukte het wel! Daarom een noodgreep in de bandjes- en opstrijkapplicatiesvoorraad. Uiteindelijk toch ook maar geen bandjes, maar een prinses-met-ballonnen en vlindertjes. Ook leuk…

Poseren gaat Lot steeds makkelijker af! En we maken weer dankbaar gebruik van Mats’ rode deur als contrasterende achtergrond. :-)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Groen is gras, groen is gras, onder mijne voeten… cirkelrokje!

  1. marianne says:

    Doutzen in de dop! Ik zeg samen met Jasmijn in Hollands next top model 2020 (ja, die modellen worden steeds jonger natuurlijk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *