Twee rokken op een avond

Een avond werk, twee rokjes voor Anna. Een superwijde groen-met-witte-stippen cirkelrok (omdat ik per ongeluk heel veel van de groen-witte stippen had gekregen door een miscommunicatie met een webwinkel) en een rood-wit rokje uit een vlinderbloemen-lapje dat ik het hele voorjaar wegens `zo mooi!’ bewaarde voor een speciaal project (een combinatiestofjes-jurk? of een klein bloesje misschien?).

Maar het rood van de stof week net teveel af van al mijn andere rood-getinte stofjes in de kast, en ik wilde er niet iets nieuws voor hoeven aanschaffen (even pas op te plaats om straks welverdiend weer los te kunnen gaan bij de nieuwe herfststoffen… ;-) ). Bovendien had ik maar een kleine halve meter: dat is al snel te weinig om lekker van te naaien voor Anna (mt 134-140) of Lot (110) zonder goede combinatiestof erbij. Een simpel gerimpeld rokje werd het dus dus, met tailleband en een met rood-wit gestreept biaisband afgezette zoom.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Twee rokken op een avond

 1. Nanne says:

  Ik zie die groene stof ook helemaal voor me… ;)
  *piep piep piep*, komt er een vrachwagen de oprit op.

  “uw stof mevrouw”
  …abbuh?
  “4 strekkende kilometer stond er op m’n orderbriefje”

 2. marianne says:

  @ nanne…kun je mooi ‘kunstgrasveld’ aanleggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *