Super Kam Snap to the rescue!

Deze Anna-jurk naaide ik vorig jaar al voor Lot, maar hij past nog prima. Ze vindt hem zelf ook erg mooi, omdat hij versierd is met allerlei bloemetjes en knoopjes. Het nadeel is echter dat de pasvorm niet zo mooi meer is bij een dergelijk versierd voorpand: doordat dit zwaarder is dan het achterpand zakt de jurk (die niet vast zit op de zijnaden) dan de hele tijd naar voren en zit dan niet zo lekker.
Maar niet getreurd… dit is natuurlijk duidelijk een klus voor… Super Kam Snap! En ja hoor: met twee subtiel onder de arm geplaatste Kam Snaps links en rechts blijkt de jurk wel prachtig op zijn plaats te blijven zitten. Super Kam Snap to the rescue!

* I don’t believe in a lot of things, but I do believe in duct tape… and Kam Snaps!’ ;-) *

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Super Kam Snap to the rescue!

 1. Nanne says:

  “¡SuperKamSnap al rescate!”

 2. lotte says:

  zo mooi en liefelijk

 3. Marjolein says:

  Mooie oplossing hoor! en een mooi meisje zo in de zonnige tuin.

  * ik lees wel steeds ‘sugar snaps’ .. ipv super kam snap**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *