Tricotturbo in 33 graden Celcius…

Zelfs voor het dragen van de blauwe zomerjurk waarmee ik eigenlijk bezig was, is het nu toch te warm. Die kan nog wel een weekendje blijven liggen… Even snel wat tricot naaien dus! Drieëndertig graden is het op zolder, maar dat mag de pret niet drukken. Allereerst een kort leggingbroekje voor Anna die al geknipt klaar lag (uit de aller- allerlaatste restjes van deze leuke streeptricot). Model Riviera uit SCKL: da’s echt heerlijk naaien, rats-rats klaar!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tricotturbo in 33 graden Celcius…

  1. Deborah says:

    Hoi wat een leuke website heb je!

    Waar kan ik dit SCKL patroon vinden?

    Groetjes Deborah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *