Tricotturbo in 33 graden Celcius Part II

… en voor Mats een t-shirt zonder mouwen uit de categorie `oud wordt nieuw’. Van een lievelings vliegeniersshirt dat te klein was en onuitwasbare vlekken had, knipte ik alle afbeeldingen. Losjes gebaseerd op het t-shirt-patroon Antonia knipte ik de voor- en achterpanden erbij, uit de (eerder ternauwernood goedgekeurde) groen-witte streeptricot. In een keer goedgekeurd! En Mats wilde gelijk ook wel even poseren. In de bloedhitte. Van zo’n aanbod moet je direct gebruik van maken, ook al zitten nog niet alle applicaties op hun plek :-)

Zoek de tien verschillen… (ok, ok, eigenliijk is het er maar één ;-) )

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tricotturbo in 33 graden Celcius Part II

 1. Ria says:

  Hallo naaister op zolder,

  Ik kwam je tegen op het blog van Farbenmix en heb een beetje rondgekeken, ter inspiratie, inderdaad en je ook voor je zoon naait. Dat mis ik veel op naaiblogs. Mooi om te zien hoe je dat T-shirt weer gebruikt hebt. Maar ik was ook onder de indruk van jullie boekenkast. “Academische illusies”, natuurkundige zaken, en meer Beta-spul.
  Fijne dag vandaag (je gaat vast niet naaien, bij ons op zolder is het zo’n 40 graden nu) en tot ziens op het net, Ria

 2. Nanne says:

  Verschillen… Je moest nog 1 plaatje “invoegen” (*wink wink*) ? :P

  *gaat in bijkeuken staan*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *