To-do-lijst: part 1

Shirt voor Mats van de to-do-lijst, dat al een tijd geknipt klaar lag. Simpel antraciet-rood shirtje, met het applicatie-idee van Prutsen, volgens een model dat ik al twee keer eerder maakte.
Maar een gevloek en getier dat deze me kostte! Stomme tweelingnaald (of stomme stof, of beide) maakte lelijke bobbelige doorstiksels op de raglanmouwen. Niet een keer, niet twee keer, maar gewoon drie keer op rij. En je kunt me niet sjacherijniger krijgen dan wanneer ik een even-snel projectje denk te doen en het me dan een uur uithaalgepriegel kost… Tricotnachtmerrie.

Ik stond op het punt hem weg te smijten (… nah, toch zonde van de stof…), maar uiteindelijk heb ik het kreng met een gewone zigzag toch nog netjes in elkaar gekregen. Het appliceren lukte gelukkig in een keer, dat maakte veel goed. Toch nog in een dag af dus…

* … en nee, wij hebben geen Android, maar ‘k vond het gewoon een leuk robotje… *

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to To-do-lijst: part 1

 1. Nanne says:

  zOmg! :D
  Jammer van de uberfrust, maar wel een ubercoole droid! ;D

 2. Ria says:

  Weet niet wat de oorzaak was van je probleem, maar ik zet de draaadspanning altijd heel laag, als ik de tweelingnaald gebruik, bijna op 0. Dan krijg ik haast geen gebobbel meer. Maar misschien doe je dat ook al.
  En ik moet zo denken aan wat mijn naailerares zei “Snel naaien bestaat niet”, en dat is bij mij ook zo. Ik ben het langste bezig met iets dat ik graag snel wil doen, en dat dan mislukt. Grr…
  En dat uitstellen, hè? Helemaal niet herkenbaar hoor : )
  Groetjes van de huiskamernaaister

 3. Ilse says:

  Toch een mooi shirt geworden, leuke applicatie!

 4. Miranda says:

  Je hebt je vermijdingsgedrag overwonnen! (Herkenbaar -> ik ga nóg meer het internet op en krijg dan nóg meer grootse ideeën, waardoor nóg meer vermijdingsgedrag).
  Het shirt ziet er super leuk uit, zo ook het rokje uit de vorige post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *