Jawel, er gebeurt nog wel eens iets…

… maar even niet zoveel, nee. Een beetje een combinatie van afscheid nemen van de zomer (en alle dingen die ik had willen maken…), stilte voor de herfststorm (waar te beginnen, wat en voor wie?), een huis dat voor het écht herfst gaat zijn geverfd moest worden en doodgewone `weer naar school/werk/overblijf/NSO/clubjes/verjaardagen’-drukte.

Maar!

Er komen bloedserieuze, kei-harde deadlines aan, dus geen tijd meer voor dralen. Zo! En om er een beetje in te komen, begon ik maar met iets simpels uit de categorie `functioneel versieren’. Een grote winterklerenopruimactie in alle kasten heeft weer allerlei `gouwe ouwe’ van Anna voor Lotta opgeleverd, zo ook deze spijkerbroek van de Hema. Het enorme gat op de rechterknie was zó gemaakt, dankzij mijn voorraad ijverig haakwerk uit Zweden.

Minimale moeite, groot effect, en het voelt toch een beetje alsof ik een nieuwe broek gemaakt heb…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jawel, er gebeurt nog wel eens iets…

  1. Ilse says:

    Leuk! En featuring de nieuwe bank™!

  2. Marianne says:

    steeltje en blaadjes moest je er nog bij knutselen? ooit wel veel bloempjes gezien, maar geen steeltjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *