Zul je altijd zien…

Zul je altijd zien: heb ik er een jaar overgedaan om moed te verzamelen voor het naaien van een winterjas: komt Farbenmix EEN WEEK nadat ik de vermaledijde jas af heb gekregen met een uitgebreid artikel over het naaien van winterjassen met de veelzeggende titel: `Jacken selber nähen ist easy, ehrlich!’. En om het nog frappanter te maken, hebben ze -ook deze week- nota bene juist het door mij gebruikte patroon uitgebreid met een uitvoerige hoe-moet-dan-met-die-voering?-tutorial! Nou ja zeg…

* En nee, ik heb niet de armsgaten een stukje uitgediept zoals aangeraden in de tutorial. En ja, dat was vast inderdaad heel slim geweest met het oog op de dikke truien die eronder gedragen gaan worden straks…*

Hmpf.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Zul je altijd zien…

  1. Nanne says:

    Oooh, wat gemeen van ze.

  2. Marjolein says:

    Wie weet.. lezen ze jouw blog, en heb je ze inspiratie gegeven ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *