Vingerloze handschoenen

Vorig jaar breide ik al even snel-snel een paar van een restje wol: vingerloze handschoenen om te dragen tijdens het werken achter de computer. Lekker warm voor mijn altijd koude handen en het helpt ook nog (een beetje) tegen de RSI-pijn.
Da’s niet alleen fijn voor bij de pc op zolder, ook op mijn werk komt dat van pas. Tijd dus voor een tweede paar! Met deze handleiding haakte ik mijn eerste paar HappyPulswärmer.

Zeg nou zelf: hoe happy is dit?!?


Anna bestelde er gelijk ook een paar. Wordt dus binnenkort vervolgd in een oranje-rood-roze-paars-blauw-bruine minivariant…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Vingerloze handschoenen

 1. Nanne says:

  duizend happy! ;D

 2. Ria says:

  Ze zijn mooi geworden zeg. Jij bent van alle markten thuis hè? Naaien, breien, haken. Heb dat jaren geleden wel gedaan, zelfs een topje van Tunesisch haakwerk, maar zou niet meer weten hoe het moet.
  Heb wel nog heel veel katoen op zolder liggen èn elke vrijdag zit ik een half uurtje tussen 2 breiende vrouwen terwijl Pelle muziekles heeft. Dus misschien is het dan leuk weer iets te beginnen (de afgezaagde pannenlap bijvoorbeeld).
  Heb nog gereageerd op je vraag over de stoffen, kijk maar even.
  Fijn weekend,

 3. Sas says:

  Ha Ria, dankjewel voor je reacties en de tricot-tips! Wat een gave tricots hebben ze in Denemarken… nu ze nog naar NL zien te krijgen ;-)

  (naaien en breien verleer je vast niet, gewoon weer gaan doen!)
  Jij ook een fijn weekend!

 4. Pingback: Tegen koude handen « woolish

 5. Bianca Albronda - Kerkhoff says:

  Geachte,

  Wat een mooie vingerloze handschoenen zijn dit zeg? Maakt u ze ook voor andere .. ik ben namelijk net begonnen met haken en nog lang niet ervaren genoeg om dit te maken, maar heb sinds vndaag pols/duimbraces gekregen die ik dagelijks moet gaan dragen en ik met geen enkele mogelijkheid in handschoenen pas…
  Ook zou ik ze tzt als ik het zelf kan…in andere kleuren willen haken zodat ik ze ook bij minder koud weer kan dragen om de braces te verbergen..

  Graag hoor ik van u

  Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *