Klein Duimpje is óók niet bang voor de Boze Wolf

Compromissen sluiten is een kunst: geven en nemen, flexibel zijn, je verwachtingen bijstellen. Zeer zeker niet mijn sterkste kant. Maar hee! Ik wilde kleuter-in-jasje-foto’s, en liefst `blije’. Dan gaan we dus niet moeilijk doen over de schoenkeuze. Maat 42 modderige kaplaarzen van papa? Prima! Zolang het jasje er maar leuk op komt. Roodkapje, Klein Duimpje, ze komen uiteindelijk allemaal uit dezelfde categorie `allenige kinderen in het bos’ …

Jaha, da’s nog eens andere koek dan ritsen en klittenband: knopen. Gelukkig zijn het er maar twee, de rest van de knopen zijn `nep’. Uiteraard puur en alleen gedaan voor het kleuter(juf)-gemak, en heus niet omdat `knoopsgaten maken’ bij mij met stip op 1 staat op het lijstje `rotkarweitjes’ (op de voet gevolgd door `knopen aanzetten’, maar daar ontkwam ik bij deze jas helaas niet aan met al die paspels…). Heus niet.

Lukt best. Bijna. Met een pietsje hulp (knoopsgaten rekken toch nog wel wat in het gebruik? ‘k Durf ze niet wijder te maken, want dan gaan ze misschien vanzelf al los bij het dragen…)

Voilà KnippieBaby-2003-meets-Farbenmix, maat 104 (maar valt zeker als een 110).

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Klein Duimpje is óók niet bang voor de Boze Wolf

 1. Ilse says:

  Stoere zevenmijlslaarzen! En de jas ziet er heul comfy en warm uit, mooi.

 2. Miranda says:

  Wat een ontzettend lief, mooi jasje!
  Het snoetje (foto met open tasje) maakt het helemaal top.

 3. Marianne says:

  met die reuzenlaarzen is roodkapje zo thuis als de boze wolf eraan komt. reuze slim!

 4. Silvia says:

  Hoi Sascha,
  Dankjewel voor je berichtje! Ik ben al een tijdje volger van je blog, vind namelijk dat je hartstikke mooie dingen maakt (waanzinnig knap dat je het jezelf hebt aangeleerd zoals ik begrijp uit je profieltekst.. wow) en leuke posts schrijft :) Nog niet eerder een reactie achtergelaten omdat ik het idee had dat je het een beetje privé hield (voor zover we daarvoor de kans krijgen op het wereldwijde gebeuren), maar nu moet ik even iets van me laten horen hoor.
  Enne, dit jasje: PRACHTIG! Nog een brug te ver voor mij – en ik heb zelfs naailes gehad. Ik bedoel maar :D
  Succes met je volgende zolderproject en groetjes,
  Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *