Met frisse moed…

Met frisse moed het nieuwe jaar in! Om te beginnen met het opruimen van de restanten van het oude jaar. Lees: het in elkaar zetten van wat al weken geknipt klaar ligt – waarom denk ik toch altijd dat een kerstvakantie `tijd om te naaien’ betekent? Het tegendeel blijkt waar…

Maar nu moet toch echt de turbo weer aan. Lotta’s benen ontgroeien maat 104, Anna’s armen zijn eigenlijk alweer langer dan maat 134/140 en de dingen die ik vorig jaar naaide worden zo intensief gedragen, dat de knieën doorslijten. Dus eerst de stapel `al geknipt’ wegwerken: om te beginnen met bovenstukken voor Anna:

Een Amelie-tuniek van bruine nickyvelours, met de door haar uitgekozen Hippy-Love-bus in strass-steentjes als versiering.

Voor eronder naaide ik een Imke met capuchon van Scandi Chirp, een interlock van Michael Miller.

Ik vind dit zo’n gave print! Helaas maakt hij snel bleek, dus een tuniek of vestje erover heen is wel nodig.

Van een andere bedrukte jersey nog een simpel Antonia-shirt om mee te combineren:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Met frisse moed…

  1. Marianne says:

    Volleerd fotomodel die Anna… wanneer doet ze mee aan Benelux Next topmodel?

  2. Silvia says:

    Hoihoi, nog een heel gelukkig 2011, samen met je gezin! Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt en wat zijn de Amelie en Antonia toch heerlijke patroontjes he. Dat Michael Millerstofje is trouwens erg mooi. Ik moet ook altijd oppassen met lichte kleuren hoor, maar zo gecombineerd is het super! Ons duo is ook in een groeispurt beland – waarschijnlijk door de stevige winterkost ;) Succes de komende tijd met de kastvullingproductie!!
    Groetjes,
    Silvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *