Nóg meer Sinterklaas-gefröbel…

… zag ik ineens nóg een huisgemaakt Sint-cadeau langs kruipen, dat nog niet gedocumenteerd was! Een babyjurkje gebaseerd op een patroon uit een oude Ottobre, met een legging (want winter). Maat 50 is eigenlijk nét te ruim voor baby-Mathilde, maar zo zit hij in ieder geval lekker ruim. Met dubbele rok, van roze-wit-groene roosjeskatoen, heel veel pof en een flink veel roezels. Ook wel eens fijn, een keer zoiets suikerzoets te kunnen maken! :-)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nóg meer Sinterklaas-gefröbel…

  1. Marjolein says:

    Hahaha… welke reactie moet ik hier nou op geven???
    Euh
    “Knap gemaakt!” ;-)

    Marjolein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *