En nog een `stapel’…

Deze stond al zo lang op de to-do lijst! Eindelijk gelukt: van een oude spijkerbroek van Steef en een stuk van de IKEA-stof die ik hier al deels gebruikte een broek voor Anna gemaakt. Weer een Dortje, maar nu wat smaller geknipt. Hij past nu echt mooi! En hopelijk gaat hij door de robuuste stof nu eens wat langer mee dan de babyrib-broeken die bij Anna na een seizoen op de grond spelen en boom klimmen overal slijtplekken vertonen…

Voor de twee bijpassende shirts gebruikte ik een van de mooie applicaties die ik won, en de vos van het laatste restje IKEA-stof. Een stoer kleurig shirt van stevige donkerbruine interlock, en een wat romantische met Stenzo-roosjes en een touwtjes-sluiting bij de hals. Beide Antonia’s, en eigenlijk nog wat te ruim. De vorige waren maat 134/140 met verlengde mouwen, maar dan nog hield de lengte niet over. Op naar maat 146/152 dus, maar eigenlijk valt die nog weer net te ruim voor An. Nu even vervelend, maar zo kunnen ze na de zomer tenminste nog een seizoen mee…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to En nog een `stapel’…

  1. Liesbeth says:

    Héél mooi: zowel de broek als de shirts! Vind het knap hoe je de stoffen weet te combineren; dat vind ik soms nog moeilijk. Ik ga hier vaker een kijkje komen nemen!

  2. Hélène says:

    Heerlijke lente-kleuren; ik krijg helemaal zin om weer wat ‘meer productie te draaien’! Mijn peuter zit ook precies tussen 2 maten in; ik blijf maar patronen aanpassen! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *