Boos vogeltje :-D

Je hebt trekvogels, standvogels en boze vogels. Dit is er duidelijk een uit de laatste categorie:

U herkent hem wellicht? Jawel! Het is the red angry bird!

Is hij niet vreselijk schattig in al zijn boosheid? :-)

Minstens een avond per week werk ik mijn wereldwijde rondje naaiblogjes af (beginnend in Vlaanderen, via een enkele Franse, naar heel veel Duitse en Nederlandse en als toetje een flinke rij Britse en Amerikaanse). Dit resulteert altijd wel in een paar mentale aantekeningen uit de categorie `hee, da’s ook een goed idee!’, minstens één `dat móet ik ook eens maken!’, een handvol nieuwe links naar tutorials en werkbeschrijvingen en heel veel inspiratie. Vaak is het dan al te laat en ben ik te moe om dan nog aan de slag te gaan, maar deze keer kon ik het niet laten. Toen ik ze zag bij obsessively stitching (in het kader van de `Celebrate the boy’-maand) moest ik er echt eentje proberen…

* Helaas maakt zo’n klein vogeltje niet echt ruimte in de kast met het oog op het Stoffenspektakel van morgen. Heel veel vogeltjes daarentegen… :-) *

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Boos vogeltje :-D

 1. Marjolein says:

  T is eigenlijk meer een vogel-verschrikker zoals ie daar in het huisje zit.

 2. Ilse says:

  Jaaa! Heleboel maken en dan Angry Birds in het echt spelen!!

 3. Nanne says:

  Hoe amazingly, utterly cool! ;D

  Had ik al gezegd dat ik hem gaaf vond? Nee? Nou, wel dus :)

  (hmm, trouwens: iets in het kader van “`Celebrate the boy’ ” maand, maar dan op internationale vrouwendag….abbuh? wat een confusing dedicaties weer ;) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *