Rozewitte stipjes en groenblauwe streepjes


Sinds leggings weer `in’ zijn, is Lotta verkocht: zoveel makkelijker zelf aan- en uit te trekken dan een maillot! (en dat is heel belangrijk op de kleuterschool, bijna nog belangrijker dan `stilzitten op je stoeltje’!). Twee leggings dus voor bij de nieuwe jurk: driekwart, voor de lente.

… en zoef-zoef razendsnel en uiterst soepeltjes genaaid op de -net nieuw ingeruilde- Bernina lockmachine: wat een zaligheid om op te werken!!!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rozewitte stipjes en groenblauwe streepjes

 1. Silvia says:

  Gaaf die leggings! Ik hou van zulke printjes, helemaal top. Balen van je jurkje btw.. Maar ik wed dat niemand het ondertussen is opgevallen? Ik moest namelijk zelf ook een paar keer goed kijken en pas toen ik het las.. afijn :) Maarre.. de nijvere naaimasjien (aka locker) ingeruild voor een Bernina? Ben even benieuwd (want hier nog steeds aan het sparen voor het moment dat ik ook aan de locker kan) naar je ervaring!
  Groetjes,
  Silvia

 2. Sas says:

  @Silvia: De nijvere lockmachine deed zijn werk op zich ok, maar inrijgen vond ik een precair werkje (vaak brak de draad zonder dat ik begreep wat er fout was)en hij maakte veel lawaai. Op zich had ik er best mee uit de voeten gekund, maar als verjaardagscadeau mocht ik hem inruilen en als je eenmaal een Bernina hebt gevoeld/gehoord… ;-)

 3. Silvia says:

  Oké, duidelijk. Hier ook gewend aan het B-gevoel.. dus ik spaar maar voor een 2e in het wagenpark door :) Thnx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *