Dagelijkse feestjurk

Waarom op een Speciale Gelegenheid wachten voor het naaien van een feestjurk? Dit is er eentje voor elke dag! ‘t Is de jurkigste jurk die ik als patroon heb: de Feliz die ik al eerder naaide als prinsessenverkleedjurk. Wijd, kilometers roezels, met onder- en bovenjurk, en stippen, bloemen en (deze keer wel rechtop!) harten.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Dagelijkse feestjurk

 1. anouk says:

  Wat een heerlijk bonte jurk. De hartjes komen mooi uit zo, maar bij de vorige jurk met hartjes vond ik ook erg leuk hoor ;-) De feliz is ook zo’n heerlijk praktisch model, lekker wijd om buiten te kunnen ravotten (al kregen de leidsters op de kinderopvang altijd de zenuwen als mijn dochter een feliz aanhad omdat ze steeds maar vonden dat het zo’n sjieke jurk was voor dagelijks gebruik).

 2. Marianne says:

  Prachtig weer!!!

 3. Tabea says:

  Wow, das Kleid ist ein Traum! Sooo schön und bunt!

 4. Carola says:

  Ich habe mich mal in deinem Blog umgesehen. Schöne Dinge nähst du da. Ech toll. Die Röcke und Shirt´s für Dich sind niedlich. Die frechen Vögel sind der Hammer. Ganz toll – Liebe Grüße Carola
  Ik kijk rond in uw blog. Mooie dingen zijn u naait. Ech geweldig. Rokken en shirt’s zijn leuk voor jou. De brutale vogels zijn geweldig. Het is geweldig – met Love Carola

 5. Hélène says:

  Ja, absoluut een jurkige jurk, en wat een bjoetie! Jammer dat mijn dochtertje nog te klein is (niet lang genoeg) voor dit model, anders maakte ik ‘m meteen!
  Jij maakt nooit van je leven meer hartjes-op-zijn-kop! *proest*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *