Verliefd…

Wat krijg je als je jarig bent (geweest), nog een lockmachine in te ruilen had, een nog niet bestede kerstbonus van schoonmama op de spaarrekening hebt staan, een naaimachineverkoopster treft die alle tijd heeft voor uitgebreide demonstraties en vervolgens een Heel Mooie Combinatie-Deal voor je maakt, én de Liefste Man Van De Wereld hebt die houdt van impulsief knopen doorhakken?

Nou, dit dus:

:-D

Woorden zijn eigenlijk overbodig na zo’n plaatje… Toch nog dit: OMG! Wat naait dit fijn. De Bernina van mijn grootmoeder uit 1964 deed het ook nog prima, maar ik liep toch steeds vaker tegen beperkingen aan, met name bij de verwerking van tricots en jerseys. Nu heb ik met deze Bernina Aurora 450 dezelfde Bernina-kwaliteit (en -logica! Hij werkt (ondanks de uitgebreide electronica) in essentie nog steeds op eenzelfde manier als zijn voorganger!), maar ook zoveel meer: legio `elastische’ steken, regelbare voetjes-druk, een veel stabielere bediening en nog honderd-en-een-handige items waar ik nu al niet meer zonder kan. Voor de kinderen zijn de voorgeprogrammeerde borduursteken en -letters het mooiste, ik geniet vooral van de precisie waarmee ik nu -althans voor mijn gevoel!- alle stoffen van de wereld te lijf kan gaan.

Mijn eerste eigen naaimachine! Helemaal van mij! Jeej! :-D

Had ik al gezegd hoe blij ik ben? Nee he? Nou: heel blij! :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Verliefd…

  1. Marjolein says:

    Het BLIJ spat werkelijk van het scherm af.
    Kan ik ook een plaatje van dichterbij krijgen? Vind het wel intrigerend dat schermpje en die knopjes.

    Ik wens je enorm veel naai-plezier met je nieuwe machine!

  2. Hélène says:

    OMG…OMG…OMG! Geniet er van! Ik maakte dit vorig jaar mee ( Pfaff Select 4.0, ook een heerlijke machine), en was volgens mij net zo blij als jij nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *