Leerproces, of: lang leve het tornmesje…

* Achtergrond van deze misère: een hele avond bezig geweest om een patroon van een shirt met watervalhals te tekenen, de volgende avond er een (succesvolle) proefversie van genaaid van een lelijk tricot reststofje, de dag erop alles uitgetekend en -geknipt in de beoogde stof, in elkaar gezet met de lock- en naaimachines (zonder vloeken), en dan constateren dat deze tricot absoluut níet geschikt is voor een dergelijke soepelvallende hals-met-beleg… *

Wat hebben we geleerd? Kijk éérst of de stof zich gedraagt zoals je wilt dat hij zich gedraagt in het beoogde model voor je dagen energie steekt in het bedenken en uitwerken ervan. Zo simpel is het. *zucht*

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Leerproces, of: lang leve het tornmesje…

  1. Judith says:

    oooh…. :( dat is ook stom zeg….. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *