Het vermaledijde vest

Dit was het vest dat de pijplijn verstopte: het was saai (kleur uit de categorie `ach nou ja…’), te warm om in mei te dragen (interlock tricot) en ik had er geen speciaal doel voor. Enfin, hij is af. Het is een verkorte versie van wat eigenlijk een overslagjurk was (Knipmode februari 2011), met roezels langs de hals. Ik twijfel nog over de lengte: hoe handig is zo’n lang vest?!?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het vermaledijde vest

 1. Sacha says:

  Erg leuk gedaan! Ik heb net je blog ontdekt, wat maak je mooie dingen! En we zijn naamgenoten zie ik….. :-)
  Groetjes, Sacha (maarnietvangrijs.blogspot.com)

 2. Elise says:

  Een overslagjurk korter maken voor een vest… Simpel maar zelf nog niet bedacht, dank je!
  Ik wilde nog wat vragen. Ik zag ik een voorgaande post dat je een Lewestein Lockmachine hebt. Bevalt die? Is het goed te doen met bedienen en inrijgen?
  Bedankt alvast!

 3. Sas says:

  Hallo Elise,

  de Lewenstein beviel best, maar heb ik ondertussen toch alweer ingeruild voor een Bernina 1110D (speciale aanbieding die ik niet kon laten lopen ;-) ). Inrijgen van welke lockmachine dan ook zal nooit mijn hobby worden, en de Bernina is net wat makkelijker daarin, robuustere machine etc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *