Frisse start na de zomerstop: vive La Rentrée!

Enthousiast was ik begonnen aan de eerste jurk voor mezelf (zie onder), stiekem in mijn achterhoofd ook nog wel rekenende op een tweede, of misschien zelfs wel derde… het werd toch immers vakantie?! Nou, niets bleek drukker en vermoeiender dan die laatste juli-dagen voorafgaand aan onze drieweekse kampeervakantie. Niet verder dan halverwege de eerste jurk ben ik gekomen… *zucht*

Tijd voor een dapper besluit: ik ga de komende (en vast ook weer spaarzame) momenten rust-tijd-concentratie-inspiratie nu niet meer verspillen aan een jurk die ik dit kalenderjaar (* kijkt u maar eens naar buiten: juist ja. Need I say more? *) hoogstwaarschijnlijk toch niet meer zal dragen (want wit! dun! zomers!). Heb de half-ineen gezette jurk, met voering-onderdelen én een zo-was-ik-het-van-plan-briefje (uit de categorie `note-to-self’, mijn geheugen is niet meer zo betrouwbaar ;-) ) dus netjes opgevouwen in een zipbag bovenop de imaginaire stapel `zomer 2012′ gelegd. Ja, u leest het goed: on-af.

Maar na even slikken overheerst het fijne gevoel: héérlijk zo’n schone lei, een leeg werkblad en ruimte en rust voor nieuwe projecten. Ik ben klaar voor het najaar. Project 1 is een echt hoera-de-school-begint-weer-najaarsproject: een school-schoudertas voor Lotta, groot genoeg voor thermosfles melk, beker sap, fruit- én broodtrommel, maar klein genoeg voor een kleuter om te hanteren. Vive La Rentrée!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *