Bankhangwerk

Voor haken en breien moet ik altijd weer even `trainen’ (letterlijke vingeroefeningen!). Dus of deze nog voor de winter afkomt? In ieder geval fijn om achter de hand te hebben: de Japanese Flower Scarf, gevonden door Lucy van Attic24 en geïnspireerd door het resultaat van Judith. Lekker makkelijk, fijn weinig denkwerk, en het materiaal (DROPS Alpaca, rood, grijs, wit, roze, groen en blauw) had ik bovendien nog gewoon liggen van een ander, nooit uitgevoerd baby-project…!

Het enige denkwerk zit ‘m in het `randomiseren’ van de kleuren: onbewust heb je daar stiekem toch allerlei regels voor (geen dezelfde buitenranden naast elkaar, geen dezelfde hartjes naast elkaar, geen dezelfde 3-combinatie-bloem naast elkaar…). Ben benieuwd of ik dat blijf redden als het straks een echte lap begint te worden…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bankhangwerk

  1. Baking Soda says:

    Leuk! Doet me denken aan het (de?) sprei die mijn Oma voor mij haakte vroeger, in paars, lila, wit en groen.
    Mijn bankhangwerk (leuke naam trouwens die hou ik er in!) bestaat momenteel uit het maken van yoyo’s van restjes stof. Zit ik er toch bij, en ben ik ook nog nuttig bezig.

  2. Judith says:

    Het duurt misschien even, maar dan heb je ook wat! Wordt erg mooi! Serie er bij aan, en hop; gaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *