Het Stoffenspektakel revisited

Jahaa, het was weer zover: Stoffenspektakel-tijd. De conditie was op peil, mijn coach verheugde zich bijkans nog meer dan ikzelf, we hoefden het dit keer niet in een lunchpauze tussen werkafspraken te proppen, dus niets stond een geslaagde spektakelaktie dit jaar nog in de weg. En geslaagd was het!
Het doel: warme winterstoffen voor de meisjes voor truien en jurken en meer bijpassends. Voor mezelf ligt er nog de rode lap van de vorige keer voor een jasje te wachten, dus dat is wel even genoeg uitdaging/druk op de ketel. De focus was dus op vrolijk kinderspul, en tja, dan kom je al snel uit bij Stenzo:

Van links naar rechts: twee tricots zonder duidelijke bestemming (jurkje? shirt? combinatie met iets uit de kast? Hoe dan ook komen ze wel op…), een rood-blauwe streep-tricot voor een jurk voor Anna met fijn streepje aan de binnenkant (geen Stenzo, maar Ideestoffen), een bruine bloemig-bedrukte ribfluweel voor Lot (een jurk óf broek, dat weet ik nog niet), bijpassende blauwe nicky velours, paars-bruin-rode wiebertjes-tricot, een bedrukte nicky-velours voor een trui voor Anna (zelfde print als de babyrib voor Lot, het was echt mijn favoriet uit de collectie), een stevige kobalt-blauwe ribfluweel voor de bijpassende broek (hopelijk stevig genoeg om niet na een seizoen buiten spelen al doorgesleten knieën te vertonen), en last but not least: een Oililyesk aandoende kleurige nicky-velours voor `een hele zachte jurk’ (<- Lots nadrukkelijke wens). Als de knoopsgaten in het laatste bijna-af-project zitten, en het balletwikkelvestje voor Anna in elkaar gejast is, ga ik los!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Het Stoffenspektakel revisited

  1. Coach says:

    Ohh mooi zijn ze :):) Goeie buit!

  2. Pingback: woolish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *