Nog meer kerstvakantie-resultaat

Ook in de kerstvakantie gemaakt: een set van trui en broek voor Anna. Nu eens -iig voor mijn doen- heel sober gehouden en slechts twee *jaha, u leest het goed* verschillende stofjes gebruikt. Voor de trui nummer 7 uit de Knippie-Hilco winterspecial 2011 (vergroot naar maat 146) van Stenzo-velours, voor de broek een extra verlengde FM-Wanda maat 134-140 uit stevige ribfluweel in koningsblauw:

De trui heeft een ronde pas, plooitjes in voor- en achterpand en een glad heupstuk dat aan weerszijden met lint gerimpeld kan worden (gelooft u me maar, want door de bewerkte stof is dit op de foto’s iig niet te zien):

De broek is effen en letterlijk zonder franje, om er zo makkelijk mogelijk mee te kunnen combineren. De enige versieringen zijn de blaadjesranden waarmee ik alles heb doorgestikt:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nog meer kerstvakantie-resultaat

  1. mia says:

    Effenaf prachtig !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *