All work and no play sewing…

Een januarimaand waarin er veel onderwijs gegeven moest worden én diverse deadlines samen kwamen slokte alle potentiële naai-avonden en -weekenden op. Maar: het artikel is gesubmit, de deadlines voorlopig wat hanteerbaarder en het onderwijs grotendeels gedaan. Naaitijd! En helemaal stil heeft de machine deze maand ook niet gestaan: sommige projecten zijn zo dringend en overzichtelijk dat ze wel even `tussendoor’ kunnen.

Zoals daar is een balletvestje voor de kleuter die klaagde over koude armen tijdens de les:

Heerlijk is het dat zoiets dan in een klein uurtje, vlak voor de balletles op zaterdagochtend nog even snel in elkaar gezet kan worden! Het model is de bolero-versie van Antonia in maat 122-128, zodat hij lekker lang mee gaat (het mag dan wel snel zijn om te maken, leuk en/of uitdagend vind ik dit soort projecten niet bepaald…). Met op verzoek een velours-plaatje op de rug:

En dan hadden we deze maand ook nog een logeetje (Flip de Beer) dat een bodywarmer behoefde. Met kam-snaps, zodat hij aan twee kanten draagbaar is.

Een schamele oogst voor 3 weken, maar: de maand is nog niet helemaal voorbij…

* duikt snel weer achter de naaimachine *

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *