Zomerjurkje voor Zuideuropese temperaturen

Hé hé… wat een simpel-om-te-maken jurkje had moeten worden, bleek een ernstig gevalletje `diep ademhalen en opnieuw beginnen’x10 project (beleg dat trok, uithalen, opnieuw, beleg dat wéér trok, etc…). Het is er eentje uit de Knipbijlage van maart.

Ik vind de mouwtjes iets te poffig naar mijn zin (was vantevoren helaas slecht in te schatten van de voorbeeldfoto in de Knipmode), en het geheel misschien net iets te lang. Maar hij is af. Flinterdun, dus alleen met onderjurk te dragen én bij Zuid-Europese temperaturen!

De lichte kleuren waren niet makkelijk te fotograferen, maar soit. Ben er wel klaar mee nu: hij is af, heb even geen geduld meer voor het nemen van nieuwe foto’s, op naar het volgende project!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Zomerjurkje voor Zuideuropese temperaturen

 1. julia van lievenoogen says:

  wat een leuke jurk

 2. Gera says:

  Wat een mooi jurkje en wat een mooi luchtig stofje. En die dingen die je zelf minder vindt, valt een ander niet op. Komt ook omdat je er poos mee bezig bent geweest. Ben alweer benieuwd naar je vlg. project.

 3. Minke says:

  Hij is ontzettend leuk geworden en staat je goed! Ik vind de mouwtjes goed hoor, en ook de lengte vind ik niks mis mee…

 4. Collie says:

  Het is wel een pláátje geworden.. bééldig en inderdaad heerlijk te dragen bij Zuid Europese temperaturen… heerlijk flaneren. De stof is prachtig en je schoentjes vindt ik er perfect bij passen!

  Groetjes, Collie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *