Bij zulk mooi weer moet je toch naar buiten!

Zondagmiddag was mijn enige potentiële `naaitijd’ in het afgelopen “lange” weekend. Maar met zulk mooi weer kan ik echt niet binnen blijven zitten zonder knagend schuldgevoel, dus: vijf keer de twee trappen op en af naar zolder gesjouwd met lappen, patronen, knip- en meetmateriaal en de grote tafel onder het afdak als kniptafel geclaimd. Het resultaat: twee verschillende Ottobre jurken, een Antoinette jurkje, een Ottobre shirtje, Knipmode bloesje, een cirkelrokje en een plooirokje liggen geknipt en wel klaar. Heel veel fris groen, rood, roze en wit, met als favoriet de organic interlock “An apple a day”, die vrijdag met de post kwam en nu alweer bijna helemaal op is.

Nu maar hopen dat mijn enthousiasme en de daardoor gegenereerde energie lang genoeg overeind blijven om die imposante berg geknipte onderdelen weg te naaien komende dagen…

Niets zo demotiverende als `een enorme berg die nog moet’. Een groot deel van de zin en energie haal ik toch uit het bedenken en verzinnen… Heel hard naaien dus maar om snel weer iets nieuws te mogen verzinnen!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bij zulk mooi weer moet je toch naar buiten!

 1. Multivroon says:

  Nou nou, dat zou ik niet kunnen hoor, zoveel voorwerk achter elkaar doen. Ik vind het naaien en het resultaat het leukste, dus als ik geknipt heb, zit ik direct achter de machine ;)
  Wel een super aantrekkelijke foto!

 2. Collie says:

  We waren dus niet de enige die zo lekker met het mooie weer buiten onder een afdak bezig waren, hahaha.

  Wat een vrolijke lapjes!! Ik ben benieuwd wat het allemaal gaat worden!

  Groetjes, Collie

 3. Esther says:

  Bedoel je in deze post het Antoinette jurkje van Van Katoen ( het patroon van spiegelstiksels?) ik zou het dolgraag voor mijn dametjes maken maar het is nergens meer te koop… Zoooo jammer! Hoop dat jij me er misschien aan zou kunnen helpen? Groetjes Esther (met wie je eerder al eens mailde over een knippie winterjasje :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *