Dalapaardjes

Anna en ik zijn dol op Zweedse Dala paardjes. Zo dol, dat ze deze te klein geworden velours-jurk in precies dezelfde uitvoering nóg een keer wenst (en u weet allemaal hoe waanzinnig *KUCH dol ik ben op serie-werk…). Voor het zover is, scoorde ik een stukje van deze geweldige bio-tricot, genoeg voor een Anna-shirtje!

Een vertrouwde Antonia, met t-shirt-over-t-shirt effect. Voor erbij naaide ik vandaag in ons naaicafé de legging en tricot-rokje uit de herfst-Ottobre af.

Het verfbadje heeft de verwassen streepjeslap aardig doen opknappen! Als je goed kijkt, zie je nog wat kleurverloop, maar het zijn in ieder geval geen witte vlekken meer. Fijn, want het is op zich een mooi stevige tricot en nu kan ik hem toch nog gebruiken.

Combineer-kleur in de kast!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dalapaardjes

 1. Petra says:

  Prachtige combi en fijn dat het opgelost is met een verfbadje (hoewel het eigenlijk te gek is dat je zoiets moet gaan doen…)

 2. Petra says:

  Ik voel trouwens met je mee – Caroline’s velours/micorborgjurk (hier consequent de berenjurk genoemd ivm de zachtheid) is zo populair dat de andere twee er ook graag één zouden hebben. Maar dan wel in een andere kleur.. zucht.

 3. Aline says:

  Leuk, heel leuk! En heb je jezelf nu weten te wurmen uit reproductiewerk slash is dit een afdoende alternatief voor de herhaaljurk-met-paardje? (Ik ben er ook zo ontzettend dol op *not*. Ik heb al moeite met 2x hetzelfde stofje gebruiken… Sterkte voor het geval je er toch aan gaat beginnen ;))

 4. MaMarieke says:

  erg leuk setje zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *