Geel!

Omdat zwart mijn default kledingkleurkeuze is (staat goed, past overal bij, kleedt ook nog eens af), leek het me goed in kleine stapjes eens wat kleur aan mijn garderobe toe te voegen. En zie daar: een grijs-wit-zwart-GEEL rokje!

Stof: diverse soorten katoen “Dutch Love” uit de collectie van Hamburgerliebe (Hilco)
Patroon: A-lijn rokje uit Allemaal rokjes, mt 38, uiteindelijk verknipt tot een 36

(* Daar ben ik een kei in hè: eerst meten, concluderen welke maat het zou moeten worden, dan denken `Maar dat valt vast tegen! Iedereen zegt dat het klein valt!’, dan een maat groter kiezen en knippen, naaien, en daarna alles weer uithalen en bijknippen tot het uiteindelijk alsnog de oorspronkelijk maat is geworden… *)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Geel!

 1. MultiVroon says:

  Iedereen zegt toch juist dat het groot valt? Afijn, dat dacht ik, heb er zelf nog geen ervaring mee. Maar al met al staat het je mooi!

 2. deborah says:

  Staat je heel erg goed.

 3. createlas says:

  Oh, zo mooi…ik ken dat stofje maar durfde het zelf niet te kopen omdat het voor mij te uitgesproken zou zijn. Maar kijk, zo mooi, het staat je prachtig!

 4. Ria says:

  Mooi geworden, vooral met die bies aan de onderrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *