Heus niet eigenaardig

Ik kan het niet `zomaar’: was hang ik óf juist op kleur (als ik een rood-roze of zwart-grijze was heb gedraaid), óf juist níet op kleur, maar quasi-random (bij gemengde bonte was zoals hierboven), zodat het er van alle kanten kleurrijk gevarieerd uitziet en de meest kleurrijke kledingsstukken aan de buitenste lijn hangen. Het kost maar een paar seconden extra, en betekent daarna: genieten vanuit het keukenraam bij het koken :-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Heus niet eigenaardig

 1. Marjolein says:

  MAF

 2. Marianne says:

  Gelukkig ben je verder heel normaal… ;-)

 3. Sas says:

  @Marianne: blij dat jij dat schrijft, dat zou ik niet durven beweren ;-)

 4. anneke says:

  Ik ben blij dat ik niet de enige ben met die afwijking. Ik kan ook echt genieten van wapperende was.

 5. silvana says:

  haha ik hang bij voorkeur truien en broeken op met twee dezelfde kleur wasknijpers. Ieder zn tic :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *