Proef-exemplaar Eva-dress (met draagbaar resultaat)

De Eva-dress stond al een tijdje op mijn verlanglijst. Omdat ik eigenlijk eerder shirts dan jurken nodig heb, maakte ik een shirt-versie om het patroon eens uit te proberen.

Het resultaat: een prima shirtje met watervalhals en mooi plooidetail in de taille. Helaas in het zwart, dus onmogelijk om goed te fotograferen (helemaal nu onze Goede Camera weer eens stuk is), dus u zult me verder op mijn woord moeten geloven :-)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Proef-exemplaar Eva-dress (met draagbaar resultaat)

  1. MultiVroon says:

    Staat je goed! Alleen komt zo’n plooidetail wel mooier uit als het als jurk, naar onder toe mooi kan uitlopen, denk ik. Nu lijkt het vooral gewoon geplooid te zitten in je taille, althans zo van de foto af gezien.

  2. Marjolein says:

    Grappig! Ziet er mooi uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *