Een wonder is geschied…

… ik heb – eindelijk, eindelijk! – de moeite genomen mijn tot op de draad versleten speldenkussen te vervangen. Het was al jaren nodig, maar dat soort saai-fantasieloze nuttigheden naaien vind ik dus echt niet leuk hè, dus stelde ik het steeds uit. Toen Lotta mijn naaimachine claimde voor het naaien van een poppenrok kon ik het niet langer uitstellen.

Bij het leeghalen van de oude vond ik echter zo waanzinnig veel verloren gewaande naalden en spelden terug (diep, diep weggeduwd in de vulling), dat hij ook gelijk alweer veel te klein is… hmpf.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Een wonder is geschied…

  1. Hmmm, een apart kussen voor de spelden en één voor de naalden dan maar?

  2. Gera says:

    Inderdaad de naalden eruit?
    Ik heb een poosje geleden een Prym needle twister gekocht, een ideaal ding. Een beetje labello-idee maar dan met een magneet erin. Werkt super.

  3. Gera says:

    Ja, een de naalden apart doen? Ik heb sinds kort een Prym needle twister, lijkt op zo’n labellogeval, maar dan met een magneet in het midden. Werkt super. En je spelden hebben dan iets meer lucht :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *