Hertjes, vogels, bloemen en streepjes… (een babyjurk!)

Woensdag spijbelde ik (maar donderdag compenseerde ik de verloren tijd), kortom: Kids Clothes Week is in volle gang! Voor optimaal effect besloot ik voor een snel te verwezenlijken project, dat toch uitdagend genoeg zou zijn om te motiveren: een babyjurkje. Gelukkig groeit zij als de spreekwoordelijke kool, dus een dankbaar slachtoffer was in ieder geval voor handen :-)

Met een bont gestreept Hema-maillootje als inspiratiebron koos ik twee rood/oranje/bruin/ecru/roze Stenzo-babyribjes, een roze zigzagbandje en wat fluweelband uit mijn voorraad voor het ultieme herfstgevoel:

j5

De fotocamera vond het echter een beetje teveel van het goede en weigerde tijdens mijn herfst-fotoshoot-sessie-tussen-de-blaadjes systematisch een reële kleurenimpressie te geven. Hmpf… (* jaja, ik weet het. “Raw’ schieten volgende keer… of fotoshop kopen… *)

j3

Beetje prutsen met de instellingen maakt dat dit er nog het meest op lijkt:

j6

… en mocht kleine Tamar al toe zijn aan haar `Pippi Langkous’-fase, kan ze er dus deze maillot bijdragen :-)

j2

.. en dan krijg je dus zoiets:

j8

 

  • Model: jurkje Mariken, nr 13 uit Ottobre 2013/1  (sluit met blinde rits achter)
  • Maat: 80, met 2 cm verlengde mouwen (want oorspronkelijk 3/4) in de vorm van manchetjes uit de contraststof, 2 cm kortere jurkdelen (in verband met “ aanstaand kruipen” ;-) ) en zonder zakjes (in verband met “de stof is druk genoeg”)
  • Stof: 2x Stenzo babyrib (wintercollectie 2010/2011?)
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hertjes, vogels, bloemen en streepjes… (een babyjurk!)

  1. Jenya says:

    The dress is super sweet :) Love the colour :) Well done :) Visiting through KCW site :)

  2. Judith says:

    De maillots maken het niet bont, maar af! (en ze heeft een eigen tag, da’s leuk!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *