PüReh

Shirt met lange mouwen voor Lot. Van de mooie stukjes PüReh-tricot die ik van iemand op internet over heb kunnen nemen (van Farbenmix, is al maanden uitverkocht). Ik naai eigenlijk nog steeds met lichte tegenzin (en angst, voor lubberen, rekken en krullen) tricotstoffen, maar dit is zulk fijn materiaal! Iets dikker en stugger dan standaard tricot is, dus krult niet, naait mooi plat maar rekt nog steeds genoeg uit voor de hals- en armsgaten van een wat nauwer aansluitend model. Geen andere versieringen dan de FM-etiketjes, de stof met egeltjes, hertjes en vogeltjes is al leuk genoeg. Wel voor de zekerheid een klein labeltje in de nek, omdat het voor  al   een niet nader te noemen aantal van mijn huisgenoten zonder HEMA/H&M/…-etiketje onmogelijk blijkt te bepalen wat de voor- en wat de achterkant is… (U ziet dat toch zeker wel hé?)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PüReh

  1. Nanne says:

    Tuurlijk, lijkt me duidelijk dat net als bij verlichting de rode kant achter moet.. toch?

  2. Marianne says:

    Groen is onder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *