Drawstring-pouches (ofwel: feestelijke trektouwzakjes)

Lotta had nog een verjaardagsfeestje tegoed. Deze zaterdag was daar een prachtig moment voor: feest-/vakantieloos, zodat iedereen kon, en nog net voor onze aardbevingsrenovatie-ellende van start gaat (en we dus niet tussen het gruis en een afgebroken boekenkast hoeven feesten). In het kader van de onvermijdelijke leuk-dat-je-er-was-uitdeelzakjes naaide ik multifunctionele, herbruikbare drawstring-pouches (losjes gebaseerd op deze tutorial) van een half metertje Dutch Love (van Hamburgerliebe) dat ik nog had liggen.

ds2

Viel toch nog tegen: was al met al ruim anderhalf uur bezig (elke naad aflocken en strijken vertraagde behoorlijk), …

ds1

… maar het alternatief was heen en weer fietsen naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum. Met de storm en rukwinden had dat al gauw net zo veel tijd gekost. :-)

ds4

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *