Terug in het zadel…

Na een -door drukte veroorzaakte en niet geplande- naaipauze lijkt het altijd extra moeilijk om weer creatief aan de slag te gaan: de opgespaarde opties zijn overweldigend, en de opgebouwde frustratie navenant. Om er weer in te komen trok ik een willekeurig t-shirt uit de recycle-stapel, combineerde die met een lap grijze tricot en een raglan-patroon en hop: een stoere jurk.

DSC_2706

Beetje jammer dat het een t-shirt bleek te zijn dat al voor Lotta te klein was, waardoor dus ook de jurk niet paste. Gelukkig was er in het dorp al snel een slagje-kleiner meisje te vinden dat hem ook mooi vond. Veel plezier ermee, Nina! :-)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Terug in het zadel…

  1. marianne says:

    hahaha… ga je eindelijk weer los… past het niet… (of mag ik hier niet om lachen?)

  2. Sas says:

    Ja hoor. Lach me gerust maar uit. Toe maar. Dat ik heus * snif * wel hebben… ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *