Verrassings t-shirtje

Dat je aan het opruimen bent na de -nu al legendarische- Slag Om (Met) de Kilometers Tule, en je zomaar een (al eeuwen geleden) volledig geknipt t-shirtje vindt! Ratsflats onder de lockmachine door en zie daar: een eerste zomerstuk is een feit. Lotta blijkt hem nog te passen ook :-)

DSC_2971

Voor het eerst gebruikt: elastisch biaisband voor het afbiezen van de hals. Zelfs met het redelijk stugge band en de scherpe hoek in de vierkante hals (ik denk dat het dit Ottobre-patroontje was) lukte dat wonderwel. Een aanrader dus!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Verrassings t-shirtje

  1. MultiVroon says:

    Leuk zo’n vondst! En leuk shirt geworden!

  2. Mariette says:

    Dat is een snel project! Ik ga ook eens tussen m’n stapel kijken of ik zo’n verrassing tegenkom ;-) (Denk ‘t niet ;-)))) Leuk kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *