Ivo in het nieuw

Ergens in mijn stofjes-inkoop-woede dit najaar heb ik deze geruite fleecestof op de kop getikt. Het leek me leuk eens een bewerkte fleecetrui te kunnen maken, en bovendien met rood, roze, blauw en groen, dus makkelijk te combineren. Wie kan dat nou niet mooi vinden?!?

Nou, Anna dus. En voor Lotta leek me het ruitje te groot en grof voor een hele trui. Lekker dan: daar zat ik met een hele lap ruiten. Waarvan ik ook ineens begon te twijfelen of er überhaupt wel iets niet-al-te-tuttigs uit te halen was…

Maar zie daar! Het is Ivo! De pop eerder bekend als Annelotje! En die had hoognodig iets sneeuwwaardigs nodig. Et voilà: Ivo in helemaal in de ruiten. Met een overslagjasje (leuke oefening netjes biaisband-naaien), wanten aan een touwtje, een muts met punt, een sjaal en een warme broek.

Heerlijk werken, fleece dat niet rafelt en (in ieder geval in dit geval) nauwelijks pluist. En het mooie is: het kan Ivo helemaal niet schelen dat de ruiten van de diverse panden niet netjes in elkaar over lopen…  Welnee, Ivo is allang blij dat de biaisbandjes er netjes opzitten: zie hem/haar eens vrolijk in sneeuw zijn! :-D

* nog ongeveer een meter ruiten over… *

PICT6753

PICT6752

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ivo in het nieuw

 1. Marianne says:

  Ivo…in t roze…Ivo weer Annabel?

 2. Sonja says:

  Wat weer een mooie winterse poppengarderobe! Vooral de muts, prachtig!
  Ik had van deze stof best een trui willen hebben, volgende keer een bestelling doen?
  De velourscombinatie van Anna is ook heel mooi! Ga zo door en je kan misschien een ‘eigen lijn’ beginnen?

 3. Nanne says:

  @marianne: nee joh, hij is metro, kan allemaal ;)

  Krijgt ie geen koude tenen zo trouwens?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *