Van voor de decemberstop: Amelie voor Anna

Ik verbaasde me -onnozel- over de vele naaiweblogs die een `decemberstop’ aankondigden: ik was juist van plan ein-de-lijk aan heel veel naaien toe te gaan komen! Niets bleek echter minder haalbaar… de decemberdagen vlogen voorbij en een hardnekkige verkoudheid maakte dat de avonden ook verre van productief waren. Onbedoeld dus ook hier even een decemberstop.

Maar: nu is er een fris nieuw jaar voor nog heel veel nieuwe naaicreaties! En ook in december heb ik toch nog wel iets gedaan: allereerst ook voor Anna een Amelie-tuniek genaaid, van grijze nickyvelours, afgezet met roodgrijs band en versierd met een matrushka. Ook nog de rozenlegging in elkaar gezet voor bij roodgrijze set (foto’s van begin januari).

PICT6756

PICT6759

PICT6811

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Van voor de decemberstop: Amelie voor Anna

  1. Ilse says:

    Mooie foto’s van An met haar stoere tuniek! Zeker weer zo’n lekker zachte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *