Uljana met Imke en Antonia voor Anna

De babyrib sterrenstof is er een van Michael Miller, een Amerikaanse stoffenleverancier uit New York. Het was zo’n stofje dat ik kocht met het idee `zo mooi, daar verzin ik nog wel iets voor’. Omdat Sinterklaas het Uljana rokjespatroon had gebracht, was dat verzinnen niet zo moeilijk! Een winterrokje dus.

Na lang puzzelen vond ik de drukke stof het beste combineren met bruin als hoofdstof, en een bewerkte rokband. Doordat het merendeel van de rok daardoor effen werd, was er des te meer ruimte voor het versieren met band en applicaties. Anna vond het een `vuurwerkstofje’, dus hij moest zeker voor Oud en Nieuw af…

Voor erbij nog een lekker warme bruin-roze uilentrui van nicky velours met uilenprintje,  afgezet met uilenband. En omdat je nooit genoeg leuke lange-mouwen t-shirts hebt, om het af te leren ook nog een bruin-roze Antonia van stippen- en PuReh-tricot. Anna showt een en ander in de vrieskou: als een volleerd model lachend alsof er niets aan de hand is ;-)

PICT6761

PICT6770

PICT6783

PICT6765

PICT6799

PICT6804

PICT6794PICT6799f

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Uljana met Imke en Antonia voor Anna

  1. Nanne says:

    Stoere foto, die eerste! :D

  2. Marjolein says:

    Ik vind het rokje echt erg mooi/leuk geworden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *