Nog een Uljanarok

Weer een winterrok! Hoewel een warme broek nu meer welkom zou zijn, ‘t is niet bepaald maillotweer… Maar omdat ik altijd meerdere kledingstukken tegelijk knip, lag deze rok -weer voor Anna- al vanaf midden december (nog van voor het winterse weer) klaar. Gelukkig zit hij snel in elkaar, want het is hoog tijd om alle winterfleece en -velours in warme truien om te zetten!

De rok is gemaakt van twee zachte babyrib-stofjes (niet te zien op de foto, maar ook de roze is een babyrib!), het zakje van dunne poplin katoen. Anna wilde in eerste instantie per se geen zakje zoals het patroon aangaf. Maar toen ze op diverse weblogs hetzelfde rokje mét zakje zag, juist weer wel *zucht*. De vorige rok zat toen al in elkaar, maar voor deze roze kon het nog. Hebben we gelijk weer een mooie plek voor een velours applicatie… Poezen!

uljana2

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *