Ivo moet naar zwemles

Ivo moet naar zwemles. Ja, en daar zit je dan als naaister-met-goede voornemens (`eerst alle (winter)dingen uit de pijplijn naaien voor er iets nieuws bedacht mag worden’)!!! Want het arme kind had uiteraard bakpak noch zwembroek…

Maar niets mag een zwemdiploma in de weg staan natuurlijk, daar weten we alles van. Dus terwijl de broek voor Anna al onder machine lag, een snel badpak en zwembroek voor Ivo tussendoor gefröbeld. Ook al zit ze nog niet op zwemles, Pippi mag toch even het broekje aan om te poseren voor de foto (ook al is die haar duidelijk een poppenmaatje te groot). Op naar het A-diploma!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ivo moet naar zwemles

  1. Marjolein says:

    Schattig.. alle 3

  2. Marianne says:

    hahaha…moet je die blije lotta nou zien stralen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *