Sewing clothes kids love: Brooklyn

Het eerste patroon uit het boek is gemaakt! Een makkelijk projectje om te beginnen: de Brooklyn tanktop met de shrug (a.k.a het kleine vestje) voor erover, in kleuren die passen bij de Yelena broek uit de vorige post. Heerlijk snel in elkaar te jassen in een avondje, wel lekker zo na de vorige bewerkelijke set. Rond middernacht was een en ander klaar, kind allang in dromenland, maar gelukkig was Duct Tape Anna geduldig en konden er gelijk wat fotootjes geschoten `op model’:

Duct Tape Anna was erg tevreden :-) De Enige Echte Anna was ook erg blij de volgende morgen, en wilde het direct aan naar school.

Daar bleek het echter niet zo’n succes: het vestje zat alleen maar goed als je heeeeeeeeel stil bleef zitten. Bij elke onverhoedse beweging schoof het geheel van een schouder. De arme juf heeft dus de hele dag een met haar armen zwem-maaiende Anna gehad. Tot overmaat van ramp kon je volgens een vriendinnetje ook nog eens een stukje bloot oksel zien als je je vinger op stak. Ook Heel Erg natuurlijk.

Conclusie: het vestje behoeft nog wat verbetering, hetzij in de vorm van een strikje, hetzij in een iets langer en dieper voorpand… tot die tijd wachten we maar op mooi warm weer om de top los te kunnen dragen…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sewing clothes kids love: Brooklyn

  1. Nanne says:

    Nou, ducktapeanna staat ie goed, jammer dat IRL het zo’n trouble was :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *