Een naaiblog…

… een naaiblog?!? Een naaiblog. Jawel. ‘n Echte!

Omdat het voor mij als autodidact zo leuk en leerzaam is andermans naaiblogs te lezen. En omdat het zo handig is een overzicht te houden van wat je wanneer gedaan hebt, met welk resultaat en -niet onbelangrijk:- met welke wijze les voor de toekomst. Omdat ik ijdel genoeg ben dat dan op mijn beurt weer met geïnteresseerden te willen delen. En -last but not least-: omdat het voor mij af en toe blijkbaar nodig is een stok achter de deur te hebben in de vorm van wat digitale-sociale controle :-).
Een naaiblog dus. Zodat al die ideeën, creaties en combinaties in mijn hoofd (te veel, veel te veel…) net iets vaker ook daadwerkelijk omgezet zullen worden in tastbaar resultaat. Dit alles genaaid op de van mijn ouders geleende Bernina 642-1 (bouwjaar 1964), die ooit van mijn grootmoeder was het spiksplinternieuwe, hypermoderne Bernina kleinkind van mijn grootmoeders Bernina, én haar Bernina-locker-zusje. En dat deze op zolder staan, moge duidelijk zijn.

Plezier!

Anna en omi, oktober 2003

3 Responses to Een naaiblog…

 1. Roelien Akkerman says:

  Hallo,

  Heb even een raar vraagje maar zou je voor mij het patroon willen overtrekken van het jurkje uit de Ottobre 4/2013 nr 14 Princess Castle??? Vind het zo’n leuk jurkje maar de nld versie van deze ottobre is uitverkocht. Met maat 110 ben ik ontzettend blij en een kopie van de werkbeschrijving. Wil er wel voor betalen en een gefrankeerde envelop toesturen.
  Mocht je dit willen doen dan hoor ik het graag! Zo niet dan moet ik even verder zoeken.

  Mvg
  Roelien Akkerman

 2. Sas says:

  Hallo Roelien,

  sorry, ik zie je comment nu pas (verdwaald in de spam-controle). Wellicht heb je het patroon onderhand al te pakken gekregen? Ik heb deze weken geen tijd voor je verzoek, maar er is goed nieuws: op de Ottobre-site https://www.ottobredesign.com/subscription/single.php?lang=nl is het nummer in het Engels, met Nederlandse werkbeschrijving nog steeds te bestellen. Hopelijk lukt het zo, succes!
  Groet,
  Sacha

 3. Roelien Akkerman says:

  Ik lees het nu pas maar ik heb inmiddels een soortgelijk patroon gekocht. Nog even stof scoren en dan gaat het helemaal goed komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *